Hudforyngende

SkinBoost

Behandling

Hudforyngende ansigtsbehandling

Med Skinboost og Belotero Hydro.

 

 

Behandling med fugt Boost

En power fuldt fugtboost behandling til din hud. Behandlingen giver en dyb genfugtigt af huden og din hun vil være i balance.

Dette er en injektionsbehandling, og kræver at der skal optages journal og udføres forundersøgelse min. 48 timer før behandlingstidspunktet.

Denne forundersøgelse er selvfølgelig gratis og uforpligtende.

Belotero® Hydro er en skinbooster, der efterlader din hud med et ungdommeligt, frisk og sundt udtryk. Som både du og din hud vil elske.

En fantastisk behandling, der virkelig arbejder med en dyb forbedring af din huds fugtbalance, spændstighed og struktur.

Fine linjer og rynker bliver minimeret og der genskabes en sund fugtighed af huden.

 

Behandling med Belotero® Hydro

Sammensætningen af hyaluronsyre, 18mg/ml og glycerin er helt fantastisk, da glycerinen fungerer som en beskyttelse på hyaluronsyre, så nedbrydningen og holdbarheden forlænges.

Det område der behandles efterlades i fugtbalance og med en flot udstråling. Elastsiteten i huden styrkes og huden får en opstramning.

Skinbooster er en meget virksom behandling, der effektivt virker ved at forbedre hudens fugtbalance, spændstighed, styrke og struktur.

En skinbooster behandling er dybt fugtgivende hudbehandlinger med langsigtet effekt. De skaber en naturlig glød og et frisk udseende ved at hydrere huden indefra. Belotero Hydro er et produkt der indeholder hyaluronsyre. Dette er et stærkt vandbindende stof, der findes naturligt i huden. Med alderen daler dets produktion desværre. Efter endt behandling efterlades huden udglattet, blød og med en sund og fugtet udtryk.

Når huden tilføres hyaluronsyre indefra, giver det en dyb og effektfuld virkning.

En fugtboost behandling er for dig uanset alder og køn. Det er en ansigtsbehandling der bliver et sundt udtryk uden at ændre på dit ansigtsform.

Pris

Forundersøgelse 0 kr.

1 behandling 2500 kr.

Kur a 3 behandlinger 6900 kr.

 

 

Læs mere om Beletoer her

 

 

Eller ring til os

28707637

 

Nordic Care

Din kosmetiske klinik

 

Ved Christina Valgren.

Vigtige informationer for dig

 

- Person databeskyttelse

- Afbudspolitik

Adresse og åbningstid

 

Mandag til lørdag efter aftale på telefon eller ved online tidsbestilling.

Adresse:

Vibevej 11, 9982 Ålbæk

Telefon: 28707637

Copyright @ All Rights Reserved