Om Nordic Care

Jeg hedder Charlotte Stahel

Jeg er kosmetisk sygeplejerske og ejer af Nordic Care.

Jeg er:

  • Autoriseret sygeplejerske.
  • Har en bred sygeplejefaglig viden.
  • 100 % patient sikkerhed.
  • Registreret som behandler hos Styrelsen for Patientsikkerhed.
  • Dedikeret til at skabe et naturligt resultat.

Jeg udfører behandlinger med ikke permanent filler. Jeg er grundig og bruger gerne den nødvendige tid på din behandling. Jeg ser det som et stort ansvar at du som kunde har tillid til mig og føler dig tryg. Mit mål er at du oplever et optimalt, troværdigt forløb i klinikken hos Nordic Care.

Mit arbejde tager altid udgangspunkt i dine ønsker og sammen skaber vi den rette behandling til dig.
Jeg laver kun behandlinger jeg kan stå inde for fagligt, æstetisk og etisk. Det betyder, du kan forvente et naturligt resultat, som ikke ”ændre” dig og dit udseende radikalt. MEN tilrette det du ikke er tilfreds med og optimerer DIG.

Jeg udfører behandlinger hvor smalle læber bliver fyldigere og får mere volumen, men de bliver ikke for store, bare lige” det”, der gør at de passer til dit ansigt.

Vi har næsten alle en smule asymmetri i vores ansigt. Hos nogle er det mere og er iøjnefaldende. Det kan være charmerende men hvis det er noget du er ked af, så kan en behandling, med ikke permanent filler reducere eller fjerne asymmetrien, så der kommer mere harmoni i ansigtet.

Med alderen svinder både knoglemasse, spændstighed, muskel og fedtvæv. Der kommer rynker og linjer, nedadvendte mundvige – Det kan behandlinger med ikke permanent filler afhjælpe så rynker/linjer fjernes eller reduceres.

Rum